Ιατρικός Εξοπλισμός

Ιατρικός Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

Integrated BioChemistry System (ΑΒΒΟΤΤ)

Υπερσύγχρονος Βιοχημικός & Ανοσολογικός αναλυτής

Το Alinity ci-series είναι εξοπλισμός οπου συνδυάζει τη δύναμη των συστημάτων κλινικής χημείας κα ανοσολογίας σε έναν πρωτοφανή και καινοτόμο συνδυασμό για την πλέον αξιόπιστη και ταχύτερη παραγωγή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εξετάσεων. Έχει τη δυνατότηtα να τρέχει ταυτόχρονα 800 τεστ κλινικής βιοχημείας & 200 τεστ ανοσολογίας. Πρόκειται για το κορυφαίο μηχάνημα στον κόσμο και μοναδικό στην πελοπόννησο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον ιατρικό τομέα, με καμία άλλη εταιρεία να έχει να αντιπαραβάλλει κάποια αντίστοιχη τεχνολογία. Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

Hematology Analyser (ΑΒΒΟΤΤ)

Αιματολογικός αναλυτής

Ο αιματολογικός αναλυτής Alinity hq παρέχει Πλήρη Καταμέτρηση Αίματος (CBC) με διαφορικό λευκών αιμοσφαιρίων (WBC) 6 μερών και πολλές παραμέτρους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Advanced MAPSS (Πολυγωνικός Διαχωρισμός Διασκορπισμού Πόλωσης). Ο σχεδιασμός ενσωματώνει πρόσθετα γωνιακά διαστήματα σκέδασης φωτός για τη βελτίωση της διαφοροποίησης των λευκών αιμοσφαιρίων, των ερυθρών αιμοσφαιρίων (RBC) και των αιμοπεταλίων καθώς περνούν από την περιοχή ανίχνευσης του κυττάρου οπτικής ροής.

Η σειρά Alinity h έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα με εξαιρετική ταχύτητα 120 δειγμάτων την ώρα ώστε να καθίσταται ένα από τα κορυφαία μηχανήματα για τα μεγαλύτερα αιματολογικά εργαστήρια.

Εξοπλισμός

MAGLUMI X3

Immunoassay Analyzer (Snibe Co)

Ανοσολογικός αναλυτής

Πρόκειται για το νεότερο μοντέλο της σειράς. Ένα ισχυρός ανοσολογικός αναλυτής με δυνατότητα 200 τεστ την ώρα. Οι νέες τεχνολογίες αποφυγής φωτορύπανσης και το αυτοματοποιημένο σύστημα διατήρησης της θερμοκρασίας στον θάλαμο συμβάλουν στην παραγωγή αξιόπιστων αποτελεσμάτων.

Εξοπλισμός

BS-240 Pro

Integrated Chemistry System (Mindray)

Βιοχημικός αναλυτής

Το BS-240 Pro είναι ένας αναλυτής κλινικής χημείας πλήρως αυτοματοποιημένος, με δυνατότητα Λειτουργία έξυπνης δειγματοληψίας HbA1c και αυτόματη αιμόλυση. Έχει την δυνατότητα να τρέχει ταυτόχρονα εως 240 τεστ την ωρα. Εδώ πραγματοποιούνται βιοχημικές εξετάσεις όπως: σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, τρανσαμινάσες, φερριτίνη, και εκατοντάδες άλλες.

BC-5000

Hematology Analyser (Mindray)

Αιματολογικός αναλυτής

Με βάση τη συνεχή καινοτομία της Mindray στον τομέα της αιματολογίας, το BC-5000  είναι ειδικά προσαρμοσμένο για να βοηθά τα διαγνωστικά εργαστήρια που χρειάζονται πλήρη αποτελέσματα CBC + 5 τμημάτων, με δυνατότητα ανάλυσης έως 40 δειγμάτων την ώρα. Ως ο ελαφρύτερος και πιο συμπαγής αιματολογικός αναλυτής 5 μερών μέχρι στιγμής από τη Mindray, ο BC-5000 είναι ένας εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη και καινοτόμος αναλυτής, που στόχος του είναι να εκπληρώσει και να υπερβεί τις απαιτήσεις των παγκόσμιων πελατών παρέχοντας πιο ακριβείς, πιο αποτελεσματικές και πιο καινοτόμες λύσεις για εργαστήρια.

Εξοπλισμός
Hemostasis analyzer (Instrumentation Laboratory)
Αναλυτής αιμόστασης

Τα συστήματα ACL Elite Pro προσφέρουν μοναδικό συνδυασμό αυτοματισμού διεργασιών, μεγιστοποιώντας το χρόνο απομάκρυνσης, ενώ ταυτοχρονα προσφέρουν ισχυρή ικανότητα δοκιμών. Βελτιστοποιημένο για λειτουργία με ένα ολοκληρωμένο πάνελ αναλύσεων HemosIL. Συμπεριλαμβανομένου γενικού προσυμπτωματικού ελέγχου και δοκιμών αντιπηκτικών, D-Dimer, Θρομβοφιλία, Αντιφωσφολιπίδιο, Νόσος von Willebrand, Ινωδόλυση.
Η φυγόκεντρη ανάλυση, τα πολλαπλά συστήματα ανάγνωσης και η συνεχής παρακολούθηση διασφαλίζουν ποιοτικά αποτελέσματα.

Εξοπλισμός

D-10™

Automated Glycohemoglobin Analyzer (BIO-RAD)

Αναλυτής διαβήτη & β-θαλασσαιμίας

Το D-10™ είναι ένας πλήρως αυτοματοποιημένος αναλυτής που παρέχει την δυνατότητα παραγωγής αποτελεσμάτων για τον διαβήτη και την β- θαλασσαιμία σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το σύστημα παρέχει ευελιξία και αξιοπιστία. Διαθέτει ξεχωριστά προγράμματα για ποσοτικοποίηση της HbA1c ή για τις HbA2/F/A1c .

HLC-723G8

Automated Glycohemoglobin Analyzer (Tosoh)

Αναλυτής διαβήτη & β-θαλασσαιμίας

Ο αυτοματοποιημένος αναλυτής γλυκοαιμοσφαιρίνης HLC-723G8 της Tosoh βασίζεται σε υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης μη πορώδους ιοντοανταλλαγής (HPLC) για γρήγορο, ακριβή και ακριβή διαχωρισμό της σταθερής HbA1c (s-A1c) από άλλα κλάσματα αιμοσφαιρίνης. Το HLC-723G8 (G8) μετρά την HbA1c σε 1,6 λεπτά με λιγότερο από 2% CV.
Το G8 της Tosoh προσφέρει υψηλή απόδοση των αποτελεσμάτων HbA1c με ανίχνευση παραλλαγής Hb, παρέχοντας την ιδανική λύση για γρήγορη και αξιόπιστη παρακολούθηση και διάγνωση του διαβήτη.

Εξοπλισμός
Hematology Analyser (ΑΒΒΟΤΤ)

Αιματολογικός αναλυτής

Ο CELL-DYN Ruby είναι ένας αυτοματοποιημένος αιματολογικός αναλυτής πολλαπλών παραμέτρων που έχει σχεδιαστεί για in vitro διαγνωστική χρήση. Χρησιμοποιεί τεχνολογία MAPSS για την εκτέλεση ανάλυσης κυττάρου με κύτταρο από μία μόνο αραίωση για την απαρίθμηση και τη διαφοροποίηση των λευκών αιμοσφαιρίων και την παροχή της απόδοσης που απαιτείται για τα δείγματα ασθενών. Επιπλέον, το όργανο χρησιμοποιεί ανάλυση σκέδασης φωτός με οπτικό λέιζερ, για να παρέχει τόσο τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων όσο και των αιμοπεταλίων. Παρέχει αποτελέσματα πλήρους αίματος (CBC) με διαφορική ανάλυση WBC 5 μερών, με δυνατότητα ανάλυσης 84 δειγμάτων την ώρα. Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

E-PREP

Liquid Based Cytology Processor (PathTech)

Κυτταρολογικός επεξεργαστής

Το E-PREP είναι ένας ημιαυτόματος κυτταρολογικός επεξεργαστής υγρής χρώσης για πλακάκια με βιολογικό υλικό. Εφαρμόζει μια τεχνική φιλτραρίσματος και κατακρήμνισης σταγόνων χρώσεως μέσα από διπλά φίλτρα μεμβρανών, παρέχοντας έτσι μια εύκολη και βολική διαδικασία χρώσης με ταχύτητα 150 πλάκες την ώρα.Το E-PREP παρέχει βελτιωμένη ακρίβεια σε σχέση με το κλασικό PAP test. Διευκολύνει την παρατήρηση στο μικροσκόπιο αφού δεν περιέχει θραύσματα, βλέννες και λοιπά. Επίσης παρέχει την δυνατότητα να προστεθούν και αλλά ανοσοχημικά τεστ, όπως και HPV τεστ. Επεξεργάζεται δείγματα από οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Εξοπλισμός

Εξοπλισμός

The LOGIQ™ V2

Ultrasound System (GE Healthcare)

Φορητός υπέρηχος

Το LOGIQ™ V2 είναι ένας φορητός υπέρηχος που συνδυάζει εκπληκτική απεικόνιση και φορητότητα. Βρίσκει εφαρμογή σε πάρα πολλές Ιατρικές ειδικότητες. Είναι απαραίτητο εργαλείο πλέον στον Κυτταρολόγο για την σωστή και ακριβής παρακέντηση σε οπουδήποτε σημείο του σώματος, με σκοπό την απόσπαση βιολογικού υλικού για κυτταρολογική ανάλυση. Διαθέτει τεχνολογία αιχμής με δυνατότητα άψογης απεικόνισης της βελόνας κατά την παρακέντηση (πχ. Οζιδίων θυροειδούς αδένα- FNA). Εξοπλισμός

Call Now ButtonCall Us