ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

kentra

Οι εγκαταστάσεις μας

Στις εγκαταστάσεις μας θα συναντήσετε άριστα καταρτισμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τα διαγνωστικά μας κέντρα και το τμήμα μεσοθεραπείας.

 

Διαγνωστικό Κέντρο Καλαμάτας

Το Διαγνωστικό κέντρο / Μικροβιολογικό εργαστήριο ΠΦ Φαληρέας στεγάζεται σε ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κτήρια στο κέντρο της Καλαμάτας, στην συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα.
 
Η εμπειρία σαράντα και πλέον ετών στην μικροβιολογία, μας παρέχει αμέριστη γνώση στην ορθή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων σας.
 
Η εμπειρία μας πλαισιώνεται από άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό.. Αναφορικά, μεταξύ άλλων, το προσωπικό πλαισιώνουν δύο (2) Ιατροί Μικροβιολόγοι / Βιοπαθολόγοι, μια (1) Ιατρό Κυτταρολόγο, ένας (1) Βιοϊατρός, ένας (1) Βιολόγος, μια (1) Μοριακή Βιολόγος, ένας (1) Χημικός Μηχανικός και τέσσερις (4) Αιμολήπτες, όλοι πλήρως εξειδικευμένοι στον τομέα ευθύνης τους.. Το προσωπικό φροντίζει για την διαχείριση των εξετάσεων σας και την ορθή και έμπειρη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων σας.
 
Τα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε αποτελούν την αιχμή της ιατρικής τεχνολογίας στον τομέα της ιατρικής μικροβιολογίας. Αναφορικά, τα μηχανήματα μας αποτελούν, μεταξύ άλλων, ο βιοχημικός αναλυτής DIMENSION RXL (Siemens), ο ορμονολογικός αναλυτής Cobas E411 (Hitachi Roche), ο αιματολογικός αναλυτής Coulter AcT 5 (Beckman Coulter), ο αιματολογικός αναλυτής Coulter HMX (Beckman Coulter), ο ανοσολογικός αναλυτής Access II Leriva (Beckman Coulter), ο ανοσολογικός αναλυτής Mini Vidas (Biomerieux).
 
Το εργαστήριο μας είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001,  ενώ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα της Αθήνας και του Εξωτερικού.
 
Η εμπειρία μας, το εξαίρετο επιστημονικό προσωπικό και τα σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα μας, αποτελούν εγγύηση ότι τα αποτελέσματα που λαμβάνετε από εμάς, είναι εφάμιλλα ή καλύτερα των πλέον σύγχρονων ιατρικών ιδρυμάτων που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

 

 

logox60 trnspr

Τo διαγνωστικό κέντρο / μικροβιολογικό εργαστήριο Π. Φαληρέας, στεγάζεται σε ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα κτήρια στο κέντρο της Καλαμάτας, στην συμβολή των οδών Χρυσάνθου Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα.


Google My Business3

iso 2

Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο

hr[at]falireasmedical.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαγνωστικό κέντρο Καλαμάτας

   Χρυσ. Παγώνη & Μητροπέτροβα

   27210 25211

   info[at]falireasmedical.gr

 

Μικροβιολογικό κέντρο Στούπας

   Επαρ. οδός Καλαμάτας - Αρεόπολης

   27210 77300

   infos[at]falireasmedical.gr