fbpx
Προσφορά για Καρκίνος του Προστάτη: Προληπτικός έλεγχος με 10€​
Καρκίνος του Προστάτη: Προληπτικός έλεγχος με 10€​

Καρκίνος του Προστάτη: Προληπτικός έλεγχος με 10€

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Falireas Medical, σας προσφέρουν ένα ειδικό πακέτο εξετάσεων για τον έλεγχο του προστάτη, στην προνομιακή τιμή των 10€, χωρίς ραντεβού. Ο διαγνωστικός έλεγχος περιλαμβάνει εξετάσεις Total-PSA, Free-PSA (σε περίπτωση παθολογικού Total-PSA) και Γενική Ούρων.  Για τις εξετάσεις δεν απαιτείται καμία ειδική προετοιμασία, ούτε νηστεία. Για την γενική ούρων, ο εξεταζόμενος πρέπει να συλλέξει δείγμα, από την πρώτη πρωινή ούρηση ή αφού έχουν περάσει τουλάχιστον 2 ώρες από την προηγούμενη ούρηση. Η εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων μπορεί να πραγματοποιηθεί στα τέσσερα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου, στις πόλεις Καλαμάτα, Μελιγαλά, Πύλο και Στούπα Μεσσηνίας.

Η δράση έχει ισχύ από 16/09/2023 έως και 30/09/2023.

 

Τι είναι ο καρκίνος του προστάτη;

Ο καρκίνος του προστάτη είναι μια μορφή καρκίνου που αναπτύσσεται στον προστάτη, έναν αδένα που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη. Ο προστάτης παράγει το υγρό που απαιτείται για τη διατήρηση και τη μεταφορά των σπερματοζωαρίων. Ο καρκίνος του προστάτη είναι μια από τις πιο συχνές μορφές καρκίνου στους άνδρες, αλλά η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπισή του.

Δωρεάν εξετάσεις και πρόληψη:

Κατανοούμε τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στην καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη. Με αφορμή αυτή τη ξεχωριστή ημέρα, θα προσφέρουμε δωρεάν εξετάσεις ώστε να ελέγξετε την υγεία του προστάτη σας σε μια πρώιμη φάση, όπου οι πιθανότητες επιτυχούς αντιμετώπισης του προβλήματος είναι υψηλότερες. Ο καρκίνος του προστάτη μπορεί να μην είναι ανιχνεύσιμος στα αρχικά στάδια του, αλλά η πρόληψη και η τακτική επίσκεψη σε εξειδικευμένο ιατρό μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

TOTAL-PSA

Η εξέταση PSA, γνωστή και ως “Total-PSA,” είναι μία από τις κύριες εξετάσεις για την πρόληψη και την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη. Υψηλά επίπεδα PSA μπορεί να υποδείξουν προβλήματα στον προστάτη, συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης καρκίνου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι υψηλά επίπεδα PSA δεν σημαίνουν απαραίτητα καρκίνο του προστάτη. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένα επίπεδα PSA, όπως φλεγμονές ή υπερτροφία προστάτη.

FREE-PSA

Η εξέταση Free PSA (Ελεύθερο Αντιγόνο Προστάτη) είναι μια επιπλέον διαδικασία που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη. Το Free PSA είναι το ποσοστό του PSA που κυκλοφορεί ελεύθερα στο αίμα, χωρίς να είναι δεσμευμένο σε άλλες πρωτεΐνες. Η εξέταση αυτή συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη μέτρηση του Total PSA για να βοηθήσει τον γιατρό στην αξιολόγηση του κινδύνου για καρκίνο στον προστάτη και στην κατεύθυνση για επιπλέον εξετάσεις, όπως η βιοψία, αν κριθεί απαραίτητο.

ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ

Η γενική ούρων είναι από τις πλέον πολύτιμες και απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις που διαθέτει η προληπτική ιατρική. Με την εξέταση αυτή μπορεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο και δίχως ταλαιπωρία να κατευθύνει τον ιατρό, για αρκετά προβλήματα του οργανισμού όπως λοιμώξεις του ουροποιητικού, νεφρική δυσλειτουργία, ηπατική δυσλειτουργία, καρκίνο, δυσλειτουργία του προστάτη στους άνδρες, παρασιτώσεις, διαταραχές Ph και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα  της Falireas Medical.

Call Now Button