fbpx

Προλαμβάνοντας Εγκαίρως: Δωρεάν Μικροβιολογικές Εξετάσεις στο Μελιγαλά με ΕΟΠΥΥ!

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Falireas Medical προσφέρουν δωρεάν μικροβιολογικές εξετάσεις στο μικροβιολογικό εργαστήριο στο Μελιγαλά. Από 04/10 έως και 13/10 του 2023, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να υποβληθούν σε μικροβιολογικές εξετάσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, με την βασική προϋπόθεση προσκόμισης παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα επιβαρυνθείτε με κανένα οικονομικό έξοδο, αφού εμείς καλύπτουμε το 100% της συμμετοχής σας.

Η Σημασία της Δωρεάν Πρόληψης!

Η δράση αυτή έχει ως στόχο να παρέχει στην τοπική κοινότητα μια ευκαιρία για την προληπτική φροντίδα της υγείας τους. Είναι γνωστό πως η πρόληψη είναι κλειδί για τη διατήρηση της καλής υγείας και της εξάπλωσης λοιμώξεων. Μέσα από τις μικροβιολογικές εξετάσεις, μπορούμε να εντοπίσουμε πρόωρα πιθανά προβλήματα υγείας και να παράσχουμε προληπτικές συμβουλές και αγωγές.

Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που διαθέτουμε και η επιλογή να φροντίσουμε γι’ αυτήν είναι σημαντική. Από τον καρκίνο και τις μολυσματικές ασθένειες μέχρι τις χρόνιες παθήσεις, πολλά μπορούν να ανιχνευτούν εγκαίρως μέσω μιας απλής μικροβιολογικής εξέτασης.

Σας καλούμε να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία και να επισκεφτείτε το μικροβιολογικό μας εργαστήριο στο Μελιγαλά για να ελέγξετε την υγεία σας. Μην αφήσετε την πρόληψη για αύριο, αφού η καλή υγεία είναι η βάση για μια πιο ευτυχισμένη και παραγωγική ζωή.

Απορίες σχετικά με τις δωρεάν εξετάσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί με την γραμματεία μας στο Μελιγαλά. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να σας παράσχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για την υγεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα  της Falireas Medical.

Call Now Button