fbpx
σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Προνομιακό πακέτο εξετάσεων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από την Falireas Medical.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Falireas Medical προσφέρουν ειδικό πακέτο εξετάσεων για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ). Το πακέτο έχει  60% έκπτωση και κοστίζει  29€, ενώ περιλαμβάνει

  • Έλεγχο Ηπατίτιδας: Αυστραλιανό Αντιγόνο-Ηπατίτιδα Β (HBSAG), Ηπατίτιδα C (HCV)
  • Έλεγχο HIVI/II, δηλαδή ο ιός που προκαλεί το Αids
  • Έλεγχο σύφιλης με την διενέργεια των εξετάσεων  RPR και VDRL

 

Οι εξετάσεις δεν απαιτούν καμία ειδική προετοιμασία από τον εξεταζόμενο, ενώ για την διενέργεια τους χρειάζεται μια απλή αιμοληψία, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το προσωπικό της Falireas Medical φροντίζει για την απόλυτη διακριτικότητα, ενώ παράλληλα τα αποτελέσματα είναι άκρως εμπιστευτικά. 

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου.

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Η μετάδοση των ΣΜΝ, που είναι γνωστά και ως αφροδίσια, γίνεται κυρίως με τη σεξουαλική επαφή. Τις περισσότερες φορές τα άτομα που μεταδίδουν τα ΣΜΝ, δεν έχουν αντιληφθεί ότι πάσχουν απ’ αυτά, καθώς κλινικά συμπτώματα και ενοχλήσεις μπορεί να καθυστερήσουν να εμφανιστούν από μερικούς μήνες, έως και αρκετά χρόνια. Έτσι, είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρόληψη, μέσω του τακτικού ελέγχου. Η πρόληψη είναι σπουδαίος παράγοντας διασφάλισης της σεξουαλικής υγείας, που μπορεί να ενισχύσει ή να επιδεινώσει την ψυχική και σωματική υγεία, συνεπώς και τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Προστασία από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού αλλά και οι ασφαλείς πρακτικές, όπως η συστηματική χρήση προφυλακτικού, είναι μείζονος σημασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ΣΜΝ. Επομένως, η πρόληψη για την προστασία από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα προϋποθέτει τακτικό εργαστηριακό έλεγχο και παράλληλα σωστή ενημέρωση από εξειδικευμένους ιατρούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα  της Falireas Medical.

Call Now Button